"Kui ma olin väikene laps, siis kõik, mida ma tahtsin, oli väikene koer. Ma muudkui palusin ja palusin vanaemalt endale kutsikat," meenutab Cloe omanik Nicole Grimes.

Ühel päeval üllataski tema vanaema tüdrukut väikese kutsikaga. Nicole ei suutnud oma õnne uskuda ja armus temasse koheselt. Kutsikas sai nimeks Cloe. Koerast sai tüdruku parim sõber, mängukaaslane ja hingesugulane. Nad olid lahutamatud sõbrad ja tegid kõike koos päevani, mil 14-aastane Nicole oli sunnitud isa töökoha vahetuse tõttu koerast loobuma. Toona alles teismeliseeas Nicole ei saanud koera heaks midagi teha ja Cloe viidi varjupaika.

Aastad möödusid ja igal koera sünnipäeval mõtles Nicole oma kaotatud koerale. Tema parim sõber ei läinud tal kunagi meelest ning iga sarnase välimusega koer meenutas tüdrukule Cloe't. Haav tema hinges ei paranenud. Nicole võttis ühendust isegi varjupaigaga, kuhu koer viidi, kuid varjupaik ei andnud tüdrukule koera kohta mingit informatsiooni.

Aastaid hiljem Nicole abiellus ja sai ka lapse. Tema kindel soov oli oma lapsele väikene kutsikas kinkida. Ühel päeval märkas ta Facebooki lehel kuulutust kodu otsivast eakast koerast, kes sarnanes väga tema kunagisele Cloe'le. Ka koera nimi oli Cloe.

Tegu oli uskumatu juhusega, mistõttu ei kahelnud Nicole hetkekski ja avaldas soovi koer adopteerida. Koer kohanes uue perega koheselt. Kui naine koera nägi, tundis ta oma südames, et tegu on tema lapsepõlve kaotatud lemmikloomaga, kuid keegi ei uskunud Nicole. Arsti juures koera kiipi kontrollides selgus, et tegemist oligi sama koeraga!

"Ma oleksin nagu lotoga võitnud," meenutab Nicole ja lisab, et see oli lihtsalt imeline tunne.

Tänaseks on Cloe 11-aastane perelemmik. Ta on sama aktiivne ja uljas nagu kutsikaeas ning naudib pere tähelepanu ja hoolt. Cloe on hea tervise juures, hoitud ja armastatud.

Vaata täispikka videolugu Cloe'st SIIT.