25-le inimesele, kes väikeses Minnesota külas elavad, on Maxi ja Quackersi lugu juba omamoodi külalegendiks saanud. “Vahel koju sõites ma lausa loodan, et nad on õues, sest neid on nii vahva vaadata,” sõnab perekonna naaber Alisa Godejahn.

Olenemata ilmast leiab selle imearmsa paari sageli küla teeservalt oma lemmikpaigas istumas. Nad poseerivad imeliselt ja meenutavad justkui perfektset postkaardipilti, mis ootab vaid jäädvustamist.

Rahuliku loomuga Max oli 5-aastane, kui perekond ta enda hoole alla võttis. Tol hetkel sai Max sõbraks Sashaga, kes oli perekonna teine husky. Sasha aga suri ning Max jäi üksinda. Seejärel võttis perekond endale pardi, kelle nimeks sai Quackers. Ka tema oli oma eluajal mõne südamesõbra kaotanud.

“Tal ei olnud ühtegi sõpra, mistõttu istus Max päevast päeva Quackersi aediku kõrval, ilmselt sel viisil nad sõbrunesidki,” sõnas Patrick. “Kui me pardi aedikust välja lasime, siis ei lahkunud nad üksteise kõrvalt enam hetkekski.”

“Nad magavad koos, nad söövad ja joovad koos ja isegi jalutuskäigud võetakse üheskoos ette,” räägib Kristen ja lisab, et Max ja Quackers on alati teineteise kõrval.

Nad jagavad garaažis vaipkattega soojustatud magamisaset ja ei ole üldse ebatavaline, kui juba varajastel hommikutundidel garaažist paterdamist ja küünte klõbinat kostub. Vahel on kuulda isegi prääksumist ja lustlikke haugatusi. Sellest piisab, et ükskõik, kes majast mööda juhtub sõitma, seisatab hetkeks,” räägib Patrick.

“Inimesed peatuvad meie maja ees pidevalt. Aeg-ajalt tekivad siin lausa liiklusseisakud, sest inimesed jäävad pildistama,” räägib Alisa.

“Nad sõnavad, et see muudab nende päeva palju rõõmsamaks. Inimesed on nii õnnelikud nähes sellist ebatavalist sõprust ja armastust,” räägib Kirsten. “Mõned on öelnud, et kui part omale kaaslase leiab, siis jääb ta alatiseks oma partnerile truuks,” tõdeb Kirsten ja lisab, “just sellise sideme leidis ta Maxiga.”

Perekond sõnab, et Max ja Quackers istuvad sageli teeserval oma lemmikkohas, kuid talvel veedavad nad enamuse ajast maja läheduses.

Allikas: minnesota.cbslocal.com