Austraalias Sidneys elav Molly tõi hiljaaegu ilmale kutsikad, kes aga üsna pea peale sündi kahjuks hinge heitsid. Molly oli kaotuse üle väga õnnetu ja sügavas leinas, vahendab välismeedia.

Mõned päevad hiljem aga juhatas saatus tema koduõuele ühe ebatavalise sõbra. Molly teed ristusid pisikese opossumiga, kes võib-olla oli samuti oma emast ilma jäänud. Opssum võttis Molly kohe omaks ja hüppas koera selga. Ka Molly oli sõbra üle rõõmus ja sellest hetkest peale on nad koos elanud ning neist on saanud lahutamatud sõbrad. Tundub, et nad on üksteisele toeks.

Koera omanikud Elle ja Sara Moyle on sellest ebatavalisest sõprusest samuti üsna hämmingus. “Nad on ebatavaline paar, mulle tundub, et see opossum arvas, et Mol on tema ema ja vastupidi," sõnasid Molly omanikud.

Opssum, kelle Molly omanikud Possiks ristisid, on sellise elukorraldusega igati rahul ja tundub, et ta ei kavatse niipea veel kuhugi minna. Molly ja Poss on alalõpmata koos. Ka siis, kui Poss magab, püsib Molly tema kõrval ja valvab tema und. "Poss magab puu otsas ja Molly istub selle all ning ootab teda," sõnas Elle.