Gus elab USAs Vermonti osariigis, linnakeses nimega Andover. Gus'i perenaine, 27-aastane Kathleen Kirby on lühikese ajaga minivideote jagamise keskkonnas nimega Vine kogunud umbes 30 000 jälgijat, sest tema postitatud videod farmielust meeldivad inimestele.

Videotes näeb pahura olemisega Gus'i ja farmis elavaid parte, kes kannavad nime Matt ja JP.

"Alguses tundus Gus ennast partide seltskonnas ebamugavalt, aga nende omavahelised suhted on järjest paremaks muutunud," selgitas Kathleen. Kass ja pardid veedavad palju aega koos ja Kathleeni sõnul on nende tegemisi tore jälgida ja filmida.

Kathleen hakkas lühikesi videoklipikesi jagama Vine'i keskkonnas maikuus. Esimest videot sellest, kuidas pardikesed häiritud olemisega kassi taga ajavad, on vaadatud kokku 8,2 miljonit korda.

Kathleen ütles, et ta leidis enda jaoks farmitöö peale sotsiaaltöö õpinguid ja töötamist autistlike lastega. Nüüd on Kathleeni ülesandeks kokku 140 farmilooma ja -linnu eest hoolitsemine, kelle hulgas on nii kitsed, lehmad, lambad ja kanad. Lisaks tuleb tal hoolt kanda eaka farmiomaniku eest.

"Gus on üheksa aasta jooksul koos minuga palju ringi liikunud, kuid paistab, et ta on ka farmikassi staatusega üsna hästi kohanenud," selgitas Kathleen. Kathleen sõnas, et ta armastab loomi ja paljudel loomadel, kelle eest ta farmis hoolt kannab, on ka nimed. Farmiloomad on inimestega harjunud, mistõttu on nad väga sõbralikud. "Minu jaoks maakohas elamine huvitav kogemus, ja samas paelub see, et saan jagada videoid maaelust sotsiaalmeedia vahendusel. Mulle meeldib, et saan inimestele näidata, et ka teistmoodi on võimalik elada, ja selleks ei pea sul palju raha olema," sõnas ta.