Barryst sai internetisensatsioon peale seda, kui ta õppis kolmerattalise jalgrattaga sõitma ja seda oskust video vahendusel ka ilmarahvale näitas. Aga nüüd on Barry vahetanud oma kolmerattalise liiklusvahendi klassikaliste autode vastu - nimelt näeb Barryt nüüd avatud katusega Rolls-Royce'i roolis ja ta näeb sõidukijuhi ametis väga stiilne välja.

Tegemist on küll auto miniatuurse, lastele valmistatud mudeliga, aga Barryt see ei sega - tema on ikka kõige lahedam autojuht!

Wayne Sowerby ja Kat Hayllar, kes elavad Loode-Inglismaa linnakeses nimega Kirkby Stephen, on Barryt kasvatanud kutsikast peale. Kutsikana alustas Barry ka oma sõidukijuhi karjääri. Alguses istus ta rula peal, seejärel tegi esimesed sõidukatsetused kolmerattalisel jalgrattal. See kõik toimus loomulikult omanike toel ja kaasabil, kes Barryle hoogu lükkasid. Alles siis, kui Barry juba suurem oli, ja Wayne ja Kat olid veendunud, et koer iseseisvalt hakkama saab, lubasid nad tal üksinda sõitma minna.

Nüüd on Barry viinud oma sõidukire aga veelgi kõrgemale tasemele - kolmerattaline on asendatud Rolls-Royce'iga. "Ta juba on selline omamoodi, ta kas sõidab alati ringi oma kolmerattalisega või siis autoga," selgitab Barry peremees Wayne.

"Naabrid ja perekond küsivad alati, et kuidas Barryl läheb ja kui ta on tänaval sõitmas, peavad möödakäijad ta alati kinni. Oleme Barry hobiga nii harjunud, et meie jaoks ei ole selles enam midagi ebatavalist ega üllatavat, samas aga leiame selle ikka naljaka olevat," sõnab Wayne.