Üheksa-aastane pruun labrodor Rollo on Sue Kirki ja tema elukaaslase Stewart Maheri kodus elanud juba kuus aastat. Perre tuli Rollo ühe loomade abistamise organisatsiooni kaudu, kuhu labrador oli mitu korda sattunud, sest eelmised peremehed ei suutnud tema isusid ohjeldada, vahendab Daily Mail.

Sue ja Stewarti juures elades jätkas Rollo oma kommet süüa kõike, mida vähegi süüa annab. Koer õppis avama uksi, köögikappe, sahtleid ja külmkappi. Alati näljane Rollo ei pelga toitu isegi koos purgiga nahka pista. Isegi hooletusse jäetud sigaretipakid leiavad tee koera kõhtu. Jõulude ajal sõi Rollo ära köögi tööpindadele jahtuma jäetud viis kooki. Tulemus? Rollo, kelle kõht nii suurt kogust vastu ei võtnud, oksendas koogid otse Sue lambanahast vaibale.

Sue ütleb, et Rollo sööb ära kõik, mis ette jääb! "Ta osab purkidelt ja jogurtitopsidelt kaasi maha võtta. Ma vahel ütlen naljatamisi, et Rollo teeb nõudepesu eeltsükli, sest niipea kui ma nõudepesumasina ukse avan, et sinna mustad nõud sisse panna, on ka tema kohe kohal, lakkudes üle kõik taldrikud, mida ta vähegi leida suudab," sõnab Sue.

Rollo ei toimeta ainult köögis, vaid ka aias. "Eriti armastab ta õunu," räägib Sue. "Meil on aias õunapuu, aga meie jaoks ei jää sinna tavaliselt midagi, sest koer seisab tagajalgadel ja raputab puud niikaua kuni õunad maha kukuvad. Vahel kasutab ta õunte kättesaamiseks ka trampliini, millel ta üles-alla hüpates õunu ampsab."

Näljane Rollo sõi ära isegi 12 lillkapsast, mida Sue ja Stewart olid hoolega oma aias kasvatanud. Kui Sue läks pühapäevaseks lõunaks kapsaid võtma, leidis ta eest ainult puru.

Ühel hetkel otsustasid Sue ja Stewart, et Rollo omavolitsemisele tuleb teha lõpp ning otsustasid köögi koerakindlaks muuta. Köögikappidel on nüüd käepidemed, mida Rollo ei saa avada. Samamoodi on uue lukuga varustatud ka külmkapp ja välisukse ees on kett. Kasvuhoonesse on paigaldatud lastele mõeldud turvavärav, et pere hoolega kasvatadud köögiviljad ahne koera lõugade vahele ei satuks.

Sue sõnul on nad pidanud aastate jooksul maksma suuri loomaarstiarveid, sest Rollo on söönud ka klaasi ja isegi rotimürki.

"Kui ma poes käin, pean ostukotid üksahaaval tuppa tooma ja ükshaaval lahti pakkima. Iial ei tohi midagi söömiskõlblikku vedelema jätta. Ehkki Rollo põhjustab alati suurt segadust, armastame me teda väga," kinnitab Sue.

Vaate pilte alati näljasest Rollost SIIT.