Gurly on sügava silmavaatega kass, kel on rääkida oma lugu. Kui sa leiad aega, et süveneda, siis ei jäta ta sind kohe kindlasti külmaks.

Kui Gurly pääseti, vaevas kiisut allergia parasiitide vastu. Õnneks läbis ta arsti abiga totaalse muutumise. Tema kasukas löödi taas läikima ja korda tehti ka hambad. Ainsaks mälestuseks sellest jubedast ajast jäi Gurlyle pisut hõredam karv kaelal.

Kassikoloonias kasvamine õpetas Gurlyle ettevaatust. Ta ei jookse kohe uksele vastu ja sülle ei roni. Küll aga meeldib talle lõua alt sügamine, kui talle vaikselt läheneda. Kui teised kassid on põhku pugenud, naudib muidu tagasihoidlik tüdruk hoopis omaette mängimist ja rallitamist, sest nii on kõige turvalisem.

Lisaks on kolooniaelu andnud Gurlyle kaasa oskuse teistega arvestada. Nimelt ootab ta oma konservi kenasti paigal istudes, trügimata ja nõutu näoga, et kas mulle ka antakse. Ta ootab oma aega. Ta on kannatlik.

Raskete läbielamiste tõttu ei sünni Gurly usaldus üleöö, kuid inimest, kellele ta oma südame lõpuks avab, seda ta ka hoiab - ja hoiab kohe kõvasti. Kindlasti sobib Gurly kõrvale ka mõni liigikaaslasest sõber, kes on juba ees ootamas. Temale toetudes on uue eluga kohanemine lihtsam.

Gurly on umbes 6. aastane sõbralik, kuid veidi tagasihoidlik kiisupreili. Kindlasti ei ole ta arg, vaid tema usalduse võitmiseks peabki lihtsalt veidi aega varuma. Ta ei ole mitte mingi niisama lihtne kass, ta on kass, kellel on rääkida oma lugu. Ta on kass, kellelt on tulevasel omanikul kindlasti palju õppida. Juba Gurly silmavaade ütleb tema kohta nii mõndagi.

Kui leiad, et Gurlyst võiks saada sulle hea sõber, siis kirjuta info@loomakaitse.ee või täida sooviavaldus SIIN.