Stefanil on loomadega soe suhe. Rääkimata sellest, et loomad on talle olulised, tahtis ta väiksena lausa farmeriks saada. "Mulle loomad väga meeldivad. Vanaema rääkis, et väiksena tahtsin isegi farmeriks hakata ja maale kolida. Tahtsin 7 lehma, 11 kana ja paari lammast," meenutab Stefan.

Juba lapsest peale on Stefanil lemmikloomad olnud. Kuigi südames on tal koerad, hoolitses Stefan pisikese poisina kahe linnu eest. "Mul olid väiksena papagoid, üks oli sinine ja teine roheline. Sinise nimi oli Torredo ja roheline oli Džida. Nad oskasid süüa, juua ja lennata," sõnab Stefan ja tõdeb, et rohkem ta kahjuks neist ei mäleta, sest oli toona alles nii väike.

Tüdruksõbra sõnul meenutab Stefan hoopis karumõmmi.

Hingelt on Stefan aga koerainimene ja tema lemmiktõuks on samojeedi koer. "Tahaksin endale koera, sest see on mu unistus juba lapsepõlvest," räägib Stefan. Kassid talle nii väga ei meeldi, sest nemad kipuvad kriimustama.

Noor armeenlane on veendunud, et loomal on inimese elus tähtis roll. Ta on oluline pereliige, kes on toeks ja hoolitseb positiivse õhkkonna eest. "Koer kuulab tähelepanelikult, ootab sind alati koju ja teeb tuju rõõmsaks," räägib Stefan ja lisab, et tal on loomadega alati lõbus, nad on armsad ja truud seltsilised.

Kui anda Stefanile valida kõigi maailma loomade seast üks, kes teda kõige paremini iseloomustab, jäi Stefan mõtlema hoopis lindude üle, sest ka tema tahaks ülekõige lennata. "Ma tahaksin olla lind, sest tahaksin väga osata lennata. Olen linde alati väga imetlenud. Kui elasin Viljandis ja kuulsin seal linde laulmas, siis vilistasin alati koos nendega."

Stefani tüdruksõber ei ole aga päris veendunud, kas Stefan just lindudele kõige enam sarnaneb, tema sõnul meenutab noormees hoopis karumõmmi, sest karud on kaitsvad ja ka neile meeldib magada.