Eelmise omaniku poolt hüljatud Milla on rahulik ja viisakas kassitüdruk, kes igatseb päris oma kodu järele, mida täidaksid tingimusteta armastus ja turvatunne.

Esmapilgul arglik kass toimetab küll enamjaolt omaette, kuid kui teda juba kõrva vahelt sügama saad, püsib ta mõnusalt sinu lähedal ning lööb nurru. Salamisi näitab ta vahel ka oma mängulisemat poolt, aga kui keegi sind ikkagi kord juba hülgas ja süüdimatult ukse taha viskas, siis ei ole mänguks ruumi, vaja on ellu jääda ja iseendaga hakkama saada. Rõõm ja usaldus inimese vastu kaob.

Kass Milla on igati viieline kassipreili.

Mila on kodu otsinud juba aastaid, nüüd tiksub kolmas - ikka ei taha teda keegi ja Milla hakkab juba lootust kaotama. Hoolimata sellest, et Milla on usin ja viieline kassipreili, kes pahandusi ei tee ja saab hästi läbi ka teiste kassidega, pole talle soovijaid. Miks? Ka liivakastis oskab ta käia ja oma siidpehme kasuka eest hoolitseb ka igapäevaselt. Ta on igati täiuslik lemmik.

Milla otsib hoolivat kodu, kus ta saaks enesekindlust koguda, et oma häbelikkusest lõplikult võitu saada. Kuigi ta pole veel sülekass, meeldib talle sinu lähedal magada ja sind vahel kontrollimas käia, et sa ikka tema jaoks olemas oleksid. Hetkel ootab Milla vaid seda õiget inimest, kes annaks talle võimaluse oma soojemat poolt näidata ja inimesi taas usaldama õppida.

Kass Milla ootab kodu juba kolmandat aastat.

Aita Millal see sünge minevik selja taha jätta ja elu puhtalt lehelt alustada. Kui leiad, et Millast võiks saada sulle hea sõber, siis täida sooviavaldus SIIN ja ELS võtab sinuga ühendust.