Pallike Piia on kaunis kassitüdruk, kes leiti hüljatuna oma õdede-vendadega Tõrvast Riiska linnaosast. Pallike on õnneseen, kel õnnestus esimesena pääseda ja kes nüüd naudib toasoojust Tõrvas asuvas hoiukodus. Ta on seal juba mõnda aega elanud ja oma inimest oodanud, kuid ei ole seda inimest mitte veel näha.

Seal oldud aja jooksul on ta seljatanud nii oma häbelikkuse kui ka arguse, temast on saanud pisikene pallikene, üks sõbralik kiisu, kes armastab inimesi, teisi loomi ja on tänulik võimaluse eest, mis talle anti. Pallike Piia on leidnud üles ka oma mängusoone, ta on väga mänguhimuline ja rõõmsameelne kassitüdruk.

Nüüd aga ei ole tal tuju enam ühtegi palli taga ajada, sest Piial on suur mure. Pallike vajab arstivisiiti. Põieprobleemid on kasside üks levinumaid muresid ja nüüd leidsid need ka Piia üles. Piial on põieliiv, tuge põletik ja uriinis on märgata ka verd. Tal on valus ja ebamugav olla, lausa nii paha, et ta on end kõhu alt juba karvutuks lakkunud ning ei tea enam, mida teha, et sellest ebamugavusest pääseda.

Piia vajab arstiabi ja loodab, et ehk saab keegi teda aidata, sest nii nagu ikka, küündivad need arstiarved mitmesaja euroni. Pesaleidja MTÜ püüab aidata kõiki kasse, kel on vähegi lootust terveneda ja loodab, et neid inimesi leidub veelgi. Kui sul on võimalust, siis saad ka sina selle karvapalli 200-eurose raviarve tasumisel kaasa aidata.

Ja peale seda, kui Piia terveks saab, jääb ta omale uut kodu ootama. Pallike Piia on steriliseeritud, kiibistatud, tal on täiesti oma pass ning tehtud ka parasiiditõrje. Kui Sinul on soov endale kiisu võtta, siis palun mõtle Piia peale. Ehk sobiks just tema teie pere südameid rõõmustama? See on Piia suur südamesoov.

Rohkem infot Piia kohta leiad SIIT.

Aitäh, Sinu abiga on Piia abistamiseks vajaminev summa koos!