Pisikese Ramsese jaoks oli elu turvakodus väga raske, sest just tema sai sageli teiste pahameele ohvriks - nõrgemast on ju lihtne üle olla.

MTÜ Kasside Turvakodu pöördus selle murega ka avalikkuse poole, lootuses et kedagi puudutab Ramsese lugu ning kassipoiss leiab oma igavese kodu. Peagi hakkas nende kirjakast täituma heade inimeste kirjadega, milles kõik soovisid Ramsesele oma kodu pakkuda. Algas pea võimatuna näiv analüüs - kes oleks Ramsesele õige perekond? Viimase valiku sai teha aga Ramses ise, kui perekondadega turvakodus kohtus.

MTÜ Kasside Turvakodu kirjutab Facebookis: "Kui nemad Pärnust hommikul sõitma hakkasid, oli neil süda ärevust täis. Neil oli suur soov viimaks ometi Ramsest kohata ning lootus, et ehk nemad on need õiged, keda Ramses kannatlikult oodanud on. Turvakodus oli kõik selge - pärast sooje sõnu ja hellasid pilke sulas Ramses kohe, kui sai aru, et just talle oma tähelepanu pühendatakse. Kassipoiss lõi nurru lahti ning pere oli Ramsesest enam kui lummatud. Valik oli tehtud!

Nüüd on meie kallis Ramses peaaegu 2 nädalat päriskodus olnud ning tema perenaine jagab kõigiga Ramsese uhket, kodukassile omast, tänulikku pilku, mis ütleb: "Säh teile, turvakodu miisud, mina olen nüüd oma kodu boss!""

Ramsese perenaine kirjutab kassipoisi tegemistest nii:

"Ramses on hakanud natuke isegi maa küljest lahti laskma (pooleldi tuleb istumise asend välja), sest muidu oli ta tavapäraselt maadligi kui lestakala. Lisaks on ta silmadesse tekkinud särarohelust ja kõrvadesse uudishimu, mis kuskil krabiseb. Täna öösel “tabati” ta ka korteriuudistamise tiiru pealt. Seega tibusammu haaval hakkab täiesti apaatne kassipoiss avanema. Isegi koeraga pandi juba ninad kokku... tundub lootustandev."