Uus kaubamärk lemmikute vajaduste rahuldamiseks

KIKA kauplusteketi juhataja Lolita Bareikienė sõnul aitab uue kaubamärgi ilmumine riiulitele rahuldada lemmikloomade ja nende omanike vajadusi. Eriti nende puhul, kes otsivad veelgi tõhusamat ja kvaliteetsemat toitu.

„Esitleme hea meele ja uhkusega OAK’S FARMi super premium koera- ja kassitoitu, mis pakub erilahendusi iga ainulaadse lemmiklooma jaoks. Mõistame, et meie klientide lemmikloomad on pereliikmed, seetõttu püüame pidevalt kohaneda lemmikloomade ja nende omanike vajadustega ja pakkuda parimat. Täpselt seda võimaldabki uus teraviljavaba OAK'S FARMi sari, millele on lisatud supertoite ja orgaanilisi koostisosi,” räägib Bareikienė.

Igas vanuses loomadele

Tootevalikus on koerte ja kasside kuivtoit. Toit on ainulaadne selle poolest, et see sisaldab söötmisprogrammi kogu lemmiklooma eluks. Koerte tootesari Starter koosneb toodetest, mis on mõeldud äsja võõrutatud kutsikatele. Kõikide väikest tõugu kutsikate kasvatamiseks on mõeldud Juniori tooted, Adulti tooted aga kõikidele väikest tõugu täiskasvanud koertele ja 6+ tooted koertele alates 6. eluaastast. Kasside tootesarjast leiate toidu Kitten kassipoegade kasvatamiseks, Sterilized Adult on mõeldud kastreeritud täiskasvanud kassidele, Sterilized 8+ üle 8-aastaste kastreeritud kassidele ja Adult Cat täiskasvanud kassidele.

Uuenduslikud valguallikad

OAK’S FARMi suurimad eelised on uuenduslike valguallikate loodud erinevad maitsed. Samuti on kogu tootesari allergiaohutu – valguallikad ei põhjusta allergilisi reaktsioone ja sobivad tundliku seedesüsteemi ning nahaga koertele ja kassidele. Valikus on oomega-3-rasvhapete poolest rikka lõhega tooteid, et tugevdada tervet nahka ja läikivat karvkatet ning parandada aju töövõimet. Samuti on valikus lambaliha, mis on suurepärane tsingiallikas ja mõjutab paljusid elutähtsaid protsesse. Kergesti seeditav liha sobib tundlikumatele loomadele, kellel on sagedamini nahaprobleeme või seedesüsteemi häireid. Valge kala kui peamine valguallikas on täis B-vitamiine ja seleeni. B-rühma vitamiinid parandavad naha ja karvkatte ning närvisüsteemi seisundit ja seleen toimib kehas antioksüdandina, tugevdades immuunsussüsteemi. Valge kala asendamatud oomega-3-rasvhapped võivad aidata valuliku, ketendava, kahjustatud või sügeleva naha korral. Heeringas on äärmiselt suur pika ahelaga oomega-3-rasvhapete (EPA ja DHA) sisaldus ning samas on see ka D-vitamiini allikas ja lisaks madala kalorsusega, mistõttu sobib suurepäraselt ülekaalulistele lemmikloomadele. Lisaks on heeringat kõikidest kalades kõige lihtsam seedida. Mõnda toodet täiendab ka uudiskomponent krill! Väike koorikloom, kes sisaldab eriti suures koguses oomega-3-rasvhappeid. Need asendamatud rasvhapped imenduvad krillist mitu korda paremini kui muudest allikatest. Krill on rikas ka lemmiklooma tervislikuks arenguks hädavajaliku loodusliku koliini poolest.

Innovatsioon – supertoit

OAK’S FARMi tooted on eriti väärtuslikud nendes sisalduvate supertoitude tõttu – roheline tee, saialill, kookosõli, Hispaania salvei (tšiia) seemned, acai- ja goji-marjad. Nendes koostisosades on suur toitainete kontsentratsioon. Roheline tee, saialill, acai- ja goji-marjad on looduslikud antioksüdandid, mis tugevdavad immuunsussüsteemi, kaitstes keha rakke keskkonna kahjulike mõjude eest. Hispaania salvei (tšiia) seemned on kiudaineallikas, need parandavad seedetrakti tööd ja kiirendavad ainevahetust, mistõttu sobivad neile, kes soovivad kaalust alla võtta. Kookosõli aitab parandada naha ja karvkatte seisundit, hoida korras seedetrakti ning sellel on ka antibakteriaalsed ja viirusevastased omadused.


Sisaldab orgaanilisi koostisaineid

Kõik OAK’S FARMi tooted sisaldavad eriti kasulikke, sertifitseeritud orgaanilisi koostisosi. Sertifikaadid tagavad, et koostisosad ei sisalda sünteetilisi lisaaineid, geneetiliselt muundatud organisme (GMO) ega ole saastatud ühegi kemikaaliga. Nende koostisosade kasvatamine ja tootmine on keskkonnasõbralikkuse tagamiseks rangelt reguleeritud ja kontrollitud. Need on lemmikloomasõbralikud koostisosad, mis kuuluvad ka supertoidu kategooriasse.

Ainult teraviljadeta tooted

Täiusliku seedeprotsessi tagamiseks on kõik OAK’S FARMi tooted teraviljavabad. Need on kergemini seeditavad ega kurna seedetrakti. Teraviljata sööt vähendab allergia tõenäosust, mis tähendab, et see ei põhjusta naha ketendust, sügelust, punetust ega karva väljalangemist. Toites oma lemmiklooma teraviljavabade toodetega, on tema kõht kauem täis. Nii on optimaalset kaalu lihtsam kontrollida ja säilitada.

Kiirustage ostma – uued OAK’S FARMi tooted on juba KIKA kaupluste riiulitel ja veebipoes!

Jaga
Kommentaarid