Esmalt ootasid vabatahtlikud kutsikate sündi rõõmuga, kuid kõik ei sujunud plaanipäraselt ja Georgia tõi pojad ilmale enneaegselt ning keisrilõikega. Kahjuks ei pidanud ükski neist vastu.

Koerakaitse organisatsioon Sunshine Dog Rescue vabatahtlikud nentisid, et kuigi füüsiliselt paranes Georgia kiiresti, oli emainstinkt jälje jätnud ning koer igatses taga oma poegi koguni niivõrd, et lõhkus oma madratsi neid taga otsides.

Hoolitsejad otsustasid tema kurbust leevendada ning koera kokku viia äsja emata jäänud kolme kassipojaga, kes samuti emahoolt vajasid. Nii tutvustati talle neid ükshaaval ning Georgial polnud korrakski probleemi neid kohe omaks võtta. "Hämmastav oli näha, kuidas ta kohe rahunes," lausus organisatsiooni rajaja Anita Osa.

Ehkki emakoera piimatootlus on väike, lubatakse tal kassipoegi imetada nii palju kui võimalik. Nagu korralik ema kunagi, peseb Georgia oma kasulapsed ka alati kenasti puhtaks.

Hiljuti selgus, et Georgia suguorganites on kasvaja, mida tuleb kiiresti ravima ja mis võiski olla ebaõnnestunud tiinuse põhjuseks. Varjupaik loodab veterinaaride jutule toetudes, et see allub ravile kenasti.