Kodutänavas ringi jalutannud Annabellast sõitis üle koguni kaks autot. "Tegelikult võiks öelda, et see kass on õnnesärgis sündinud. Temast sõitis üle kaks autot ja mõlemalt sai ta arvatavasti ka löögi, sest vigastusi tal jagub, nii pähe, tagakehasse, kui ka kõhu alla," rääkis Loomapäästegrupi asutaja Heiki Valner.

Annabella

Kliinikus ei tahetud kassile esialgu lootust anda, kui tänu kiirele tegutsemisele on ta juba taastumist. "Tegemist on kodukassiga, kelle omanik pidas teda vabakäigul rottide, hiirte püüdmiseks. Kõik tema eelmised kassid on oma elu jätnud autorataste alla, seda ta meile ka ise ütles ja see pidavat olema täiesti okei - et kassidega ikka nii juhtub ja ega keegi ei saa neid aias kinni ju hoida," kirjeldas Valner. "Omaniku arvates oleks pidanud me laskma kassi lihtsalt magama panna, sest temal pole raha ja kõik kogu see kliiniku jama, rohtude andmine, puuri režiim, mis ees ootamas jne on juba loomapiinamine! Vaidlesime, mis me vaidlesime, sõimata saime ka ja omanik käis isegi kliinikus räuskamas, meie muidugi alla ei andnud ja lõpuks tänu Valga loomakliinikule saime loobumislepinguga kassi Loomapäästegrupi hoole alla."

Annabella

Kuna Loomapäästegrupil tuleb Annabellaga tihti kliinikus käima ja arve muudkui kasvab, siis palutakse heade inimeste abi kassi raviarvete tasumisel.

Loomapäästegrupp MTÜ
EE437700771003183318
või annetustelefonile helistades:
900 1313 (5.-)
900 1414 (10.-)