Moodsatele koertele mõeldud maja on varustatud automaatse toidujaotajaga, selles on rohukamaraga kaetud jooksurada, bassein veeteraapiaks, vinüülmaterjalist seinad, mida omanik saab katta piltidega ja tahvelarvuti Samsung Galaxy Tab S, mis pakub koerale meelelahutust.

Umbkaudu 28 000 eurot maksev maja arvatakse olevat senini kalleim, mis koerte tarbeks ehitatud.

‘’Selle kõrgtehnoloogilise koeramajaga tahtsime peegeldada üha suurenevat tehnoloogia tarbimise kasvu elanikkonna seas, ‘’'sõnas Samsung Electonics UK president Andy Griffiths.

''Tehnoloogiast on kiiresti saamas igapäevaelu osa, alustades sotsiaalmeedias isiklikke kontosid omavatest koertest kuni nende omanikeni, kes videoülekandega vaatavad, millega nende lemmik peremehe äraolekul tegeleb. Samsungi unistuste koeramaja näeb välja moekas ja elegantne, sisaldades tehnoloogiat, mida nõudlik koer vajab.’''

Samsung viis läbi uuringu 1500 koeraomanike seas ja leidis, et neist 25% tahtsid, et nende koeral oleks elektriga töötav jooksurada, tahvelarvuti ja teler. 64% uskus, et koertel on tehnoloogiast ainult kasu ja 18% ütlesid, et nende koerad vajavad ka mullivanni.

Pilte majast vaata  SIIT