Nii nagu kõik korralikud mürsikud, ihkavad ka need koeralapsed suureks ja targaks saada. Selleks vajavad nad lisaks sobivale kodule ka inimesi, kes neile koeratarkust õpetaks ja nad kutsikakooli viiks.

Kutsikad on sündinud 16. juulil ning on üles kasvanud ilma emata, kes oli leidmise hetkel kutsikate eest hoolitsemiseks liiga nõrk. Sellepärast tuleb tulevikus erilist tähelepanu pöörata kutsikate sotsialiseerimisele teiste koertega. Tänaseks oskavad koeralapsed süüa leotatud krõbinaid, ehkki lauakombed jätavad veel soovida!

Must-valge kasukaga koeratüdruk on hästi uudishimulik ning võtab omal käel ette avastusretki nii sobivatesse kui ka vähem sobivatesse paikadesse.


Poiss – see suurem ja beeži-valge karvaga, on nagu keskmine mees ikka: kui kõht on täis, siis elu on ilus! Tegemist on hästi rahuliku koeraga, kes samas oskab teha juba ka korralikku koera häält: mõnikord unes haugub ja uriseb.

Kutsikad on saanud korduva parasiiditõrje, saavad vaktsineeritud ja kiibitud paari päeva pärast ehk 6-nädalaselt. Alates augusti lõpust on kutsud kojuminekuks igati valmis!

Eesti Loomakaitse Selts palub kuulutust kõikide loomaarmastajatega jagada, et kutsikad omale heasüdamliku ja õige perekonna leiaksid!

Allikas: Eesti Loomakaitse Selts