Päris täpselt ei tea keegi, miks see Alberta varjupaika viidud itaalia väikehurt niivõrd ebakindel oli ja pidevas hirmuseisundis elas. Tundus nagu pelgaks ta kõike, alates inimestest, kuni piiksuvate mänguasjade ja kärbseteni välja. Esimene perekond, kes koera varjupaigast endale võttis, tõid ta juba järgneval päeval tagasi, sest koer tundus olevat pidevalt hirmul.

Koer elas varjupaigas edasi, kuni ilmus välja Sarah Mavro. Sarah sõitis varjupaika üle kahe tunni kindla sooviga see koerake endale võtta. Tuli välja, et Weezy hambad olid niivõrd halvas seisus, et operatsiooni käigus jäeti alles vaid kaks hammast ja ülejäänud tõmmati välja. Sellepärast ulatub tal keeleots pidevalt suust välja.

Koeral kulus lausa kolm aastat, kuni ta esimest korda haugatada julges. Selle koera puhul oli see kindlaks usalduse ja mugavustunde märgiks. Seejärel sündis perre beebi nimega Evan. Evan muutis Weezy elu täielikult. Koer rahunes ja õppis beebit koheselt usaldama. “Praeguseks on laps 7 kuud vana ja mulle tundub, et ta armastab beebit rohkem kui meid,” räägib Mavro. “Ta sätib end sageli poisi kõrvale ja lubab beebil end puudutada ja kaisutada.” Tänu perre sündinud väikesele poisile, õpib see väikehurt taas maailma usaldama.

Allikas: boredpanda.com