Little Boy on väga kurb ja ei mõista, miks ta ikka veel varjupaigas on? Miks keegi teda ei taha? Ta on vaid pooleaastane koer, kes sattus Tallinna varjupaika novembrikuu lõpus. Little Boy on üks neist kaheksast koerast, kes Meriväljalt kolmest maha jäetud metallpuurist leiti ja varjupaika toimetati. Koerad olid seal oodanud ilmselt tunde. Nad olid hirmunud ja varjupaiga töötajate suhtes agressiivsed. Ka varjupaika sattudes oli see poisike väga hirmunud olemisega. Ta oli stressis ja võiks öelda, et kartis lausa paaniliselt. Ta ei teadnud, mida temaga tehakse, ta ei olnud sotsialiseeritud. Ilmselt polnud tal õrna aimugi, mida tähendab linnakeskkond ja elu väljaspool väikest aedikut. Varjupaiga elu ja režiimiga kohanemine võttis sel poisikesel pisut aega, kuid see oli tulemuslik!

Nimi oli tal olemas juba siis, kui ta varjupaika sattus. Kolme maha jäetud metallpuuri kõrvale oli omanik jätnud paar kotitäit kuivtoitu, kaelarihmad, toidukausid, paar karpi kanamune ja nimekirja koerte nimedega. Koerte nimed olid inglisekeelsed, sest omanik ei olnud eestlane.

Little Boy on olnud tubli. Uue eluga kohanemine ei võtnud tal kaua aega. Kuna ta on alles noor ja parajalt uudishimulik, siis rahunes ta üsna kiiresti. Mõistes, et talle ei tehta liiga, hakkas ta inimese lähedust ja sõprust ise otsima. Sisimas on Little Boy energiline koer, kes tahab mängida, tööd teha ja omanikuga aega veeta. Ta tahab lähedust ja on rõõmus iga pai üle, mis talle jagatakse.

Väidetavalt on Little Boy dobermanni, hispaania mastifi ja cane corso segu. Ta on rõõmsameelne ja väga sõbralik koer, kes sobib vabalt ka korterisse elama, sest ta ei ole väga suurt kasvu. Karv on lühikene ja kergesti hooldatav.

Little Boy on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Ta on valmis oma uueks eluks!

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu ja vahva jõuluüllatuse!

Kui Sina saad Little Boy'd aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT!