Lotte on 4-aastane kass, kelle välimus rabab sind jalust. Ta paistab kassitoa kasside seast kohe välja ja jääb meelde juba esimesel hetkel, mil teie pilgud kohtuvad. Tema silmavaade on jõuline ja liikumine elegantne, kolmevärviline kasukas kütkestav ja saba tõeliselt võluv - ta on imekaunis kass! Hämmastav, et ta ei ole veel siiani uut kodu leidnud. Kassitoas ootab ta kodu juba alates eelmise aasta juunikuust!

Lotte leiti Lasnamäelt ja nüüd on ta Tallinna varjupaiga hoole all. Kassitoas on ta juba vana olija. Ta tunneb end seal enesekindlalt ja käitub vahel pisut isepäiseltki. Lottet sai vahepeal ka pügatud. Kuna tema uhke ja pikk karv kippus pulsti minema, pügati see lühemaks. See oli aeg, mil Lotte meenutas tõelist lõvi. Nüüd on tal karv küll enam-vähem tagasi kasvanud, kuid kasvab veelgi. Kindlasti muutub see uhkemaks ja siidisemaks, kui Lotte saab päriskoju. Kassituba on kassidele pisut stressirohke keskkond ja selle all kannatab ka karv.

Lotte käis detsembrikuu alguses toimunud heategevuslikul kassinäitusel. Ta lootis sealt kodu leida. Seal oli talle mitu huvilist, kuid peaauhinnast ehk kodust jäi ta lõpuks ikkagi ilma. Ühed huvilised olid juba päris kindlad, et Lotte saab nende omaks ning lubasid näituse lõppedes kiisule ka järele tulla.Oi, Lotte oli nii õnnelik, ta muudkui ootas ja ootas, kuid jäigi ootama. Lõpuks pidi ta pettuma, sest need uued omanikud ei tulnudki tagasi ja Lotte jäi oma kodust ilma. Nüüd on ta taas varjupaigas ja ootab oma jõuluimet. Ta on seda oodanud juba pea poolteist aastat. Tema südamesoov on leida endale uus kodu ja perekond, kes temast hoolib! Aitame teda!

Lotte on noor ja krapsakas kass, kes sobiks kindlasti ka aktiivsemale inimesele või lastega perre. Ta on steriliseeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Ta on valmis oma uueks eluks!

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu ja vahva jõuluüllatuse!

Kui Sina saad Lottet aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT!