Kui 2017. aasta novembris sündinud Täpike eelmisel aastal hoiukodusse jõudis, oli ta arg ja hoidis inimestest eemale. Looma puhul on see käitumine tavapärane, sest võõraste suhtes tasubki ju ettevaatlik olla.

Küll aga taipas Täpike kiiresti, et inimesed on armsad ja hoolivad. Võõrastest said sõbrad ja ta avas neile oma südame. Nüüd naudib Täpike iga pai, mis talle jagatakse ja ei ole mitte kordagi kedagi küünistanud. Ta on tänulik inimeste eest, kes tema eest hoolitsevad. Ka pahandust ei ole Täpike kunagi teinud, liivakasti oskab ta kasutada ja kraapimispuu tunneb ka kaugelt ära.

Täpike armastab teisi kasse!

Iseloomult on Täpike pigem tagasihoidlik kassipoiss. Ta pole selline kass, kes armastaks süles olla või seljas elada. Ta hindab oma isiklikku ruumi ja ei käi peremehel ka pidevalt sabas ega tülita teda. Aga teisi kasse ta armastab! Ka praegu elab ta koos kahe kassiga ja naudib seda väga. Seega sobib Täpike väga hästi perre, kus on juba mõni kass teda ootamas. Kui pere oma kiisu tunneb end pisut üksikuna, sobib Täpike talle seltsiliseks.

Söögiisu on Täpikesel samuti hea. Ta ei ole valiv ja sööb peaaegu kõike, mida pakutakse. Lemmikmaiuseks on tal sink, kuid silm läheb särama ka kassikonservi peale. Tema hea söögiisu paistab ka välja, sest kassipoiss on parajalt pontsakas.

Täpike on ka kastreertud, kiibitud ja saanud regulaarselt ka parasiitide vastat tõrjet. Ta on igati valmis oma uude koju kolima! Kas me leiame talle uue omaniku?

Vaata Täpikese kohta lisa SIIT.

Täpike leidis omale uue kodu!