Kauni välimuse ja tagasihoidliku loomuga 2-aastane kassipreili Marjukka ootab oma elu esimest kodupakkumist, kus ta saaks olla heaks sõbraks ja kaaslaseks oma inimesele. Inimesele, kellel jätkuks aega ja kannatlikkust temaga tegelemiseks.

Marjukka on üks neist kassidest, kes elab Mustamäel asuvas Pesaleidja kassitoas. 191-liikmelise pere keskel eelistab tema pigem omaette olla ja teiste kasside tegemisi eemalt jälgida. Ta on pisut ebakindel ja õnnetu, mistõttu võib talle lähenedes kuulda ka vaikset susinat. Marjukka ei julge end vabaks lasta ja tal on keeruline end avada.

Kui aga inimene teda ettevaatlikult paitama asub ja näitab, et ta soovib vaid head, siis pikapeale leebub ka Marjukka, susin vaibub ja asendub ettevaatliku nurrumisega. Tasapisi on Marjukka hakanud inimesi usaldama ja ei põgene paikäe ilmumisel kohe pesasügavustesse, vaid jääb pikemakski nautima. Küll aga on tema kurbus siis suur, kui paikäsi ta jälle kassituppa üksinda jätab.

Õrna hingega Marjukka ei taha enam üksinda olla. Ta otsib seda inimest, kes pakuks talle tema elu esimese kodu. Marjukka on vaktsineeritud, steriliseeritud, kiibistatud ja saanud parasiitidevastase tõrje ning isikliku passi.

Kui tunned, et Sina saad Marjukkat aidata ja soovid temaga Pesaleidja kassitoas lähemalt tutvust teha, siis palun võta Pesaleidja MTÜ-ga ühendust ja leppige sobiv aeg kokku.

Kui soovid Marjukkale tema elu esimese kodu pakkuda, siis täida Pesaleidja loomasoovija ankeet ja Pesaleidja MTÜ võtab sinuga ühendust. Ankeedi leiad SIIT.

Marjukka ootab Sind ja palub oma südamesoovi ka jagada!