Töö sisuks on külastada kümmet loomasõbralikku hotelli üle maailma ning avaldada nende kohta arvamust, kas ja kui tore oli teie puhkus koos lemmikuga. Töö ja arvustuste kogumise eesmärk on saada kindlust, et loomasõbraliku nimetuse saanud hotellid on koerakeste jaoks tõesti mugavad.

Hotels.com otsib oma ajaloo esimest lemmikust kriitikut, kes annaks koos omanikuga hotellide kohta hinnangu. See on hea võimalus neile, kes muidu alati oma karvasest sõbrast puhkusereisi ajal puudust tunnevad. See töö annab võimaluse lemmik kaasa võtta ja puhata ka temale sobivates hotellides.

Hotles.com leidis, et loomasõbralike hotellide arvustuste hulk on viimase kahe aasta jooksul tõusnud 62% ning nii on välja kujunenud nimekiri neist hotellidest, mis on parimad lemmikloomadega puhkamiseks.

Nii imelise ametikoha puhul võib tööle saajat julgelt lausa võitjaks nimetada. Võitja auhinnaks on võimalus ööbida üks öö kümnes hotellis kokku 1775 euro eest. Ööbimiskohad saab võitja ise välja valida Hotels.com loomasõbralike hotellide seast.

Tööle kandideerimiseks peavad osalejad laadima oma Instagrami kontole üles foto oma reisimist armastavast koerast. Foto juurde tuleb lisada @hotelsdotcom ning #CanineCritic, samuti peab töösoovija jälgima Hotels.com Instagrami kontot.

Taotlusi võetakse vastu 25. augustini ning rohkem infot töö kohta saab SIIT.
Aega ei ole enam palju jäänud ja kes meist siis ei tahaks sügisel puhkusereisile minna!