"See on kääbus kameroni Tuti kitsetall. Kitseema Tuti oli poeginud öösel ja ilmselt varastas teine kits ta teise lapse, aga hommikul vaatasid kõik mind nii ausa nägudega ja nemad ei teadnud midagi, kuigi Parkuurija ei suutnud päris ükskõikseks jääda, kui ma talle ära võtsin," kirjeldab Ande. "Piima tal ju polnud ja kitseke oli üsna nõrgaks jäänud. Ma sain ta küll suure proovimise peale emale tissi otsa, aga Tutit, kitsetalle ema, pidi kinni hoidma."

Ema ja talle koostöö edeneb siiski vaevalisemalt kui adopteerinud kanaga. "Nüüd nii me söömegi ja vahele ka tavalist piima. Ma jätsin ta koos teise tallega ema juurde ja lootsin vist imele, sest kitsetalle hääle peale ema siiski vastas, läks ta juurde nuusutas ja ikka näitas sarvega, et hoia eemale," jutustab perenaine. "Kui ma natukese aja pärast vaatama läksin, kuidas neil läheb ei märganud ma talle kuskil. Aga siis meenus, et üks kana haudub nurgas ja sealt ma ta leidsingi!"

Hetkel elab talleke hoopis toas koos teise päästetud hädalisega, istuvad pererahva süles soojas ja kass Ott jälgib seda mängu saba jõnksutades pealt, olles uute asukate suhtes veidi umbusklik.