1. Petrics Pet Manager
See äpp aitab jälgida ja kaardistada oma lemmiku toitumist ning üldist tervist. Näiteks võib koeraomanikele palju peavalu valmistada see, kui tihti ja kui suures koguses oma loomi toita. Äpp võimaldab sul kiiresti välja arvutada, kui palju kaloreid su lemmik vajab. Seejuures on oluline märkida, et kalkulaator võtab arvesse mitte ainult sinu lemmiku kaalu ja vanust, aga ka tõulisi iseärasusi, aktiivsust, kehakuju ning sugu. Ühtlasi võimaldab Petrics üles märkida kõik olulised kuupäevad ja ajad – loomaarsti visiidid, ravimite manustamise ajad jne.

2. iTrainer Dog Whistle & Clicker
See on lihtne äpp, mida saad kasutada koeravilena. Äpp sisaldab enam kui 40 heliefekti, millega treeningul oma koera tähelepanu haarata.

3. BringFido – Pet Friendly Hotels
Väga kasulik äpp loomaga reisides. BringFido aitab sul leida loomasõbralikke hotelle, restorane, parke, randu jne. Otsingul saad kasutada filtrit, mis sorteerib välja just sinu loomale kõige paremini sobivamad hotellid. Äpp on eriti kasulik juhul, kui reisid suure koeraga või lausa mitme lemmikloomaga. Ühtlasi saab rakenduse kaudu otsida lähimaid loomakliinikuid, lemmikloomapoode ning loomaomanike koosviibimisi ja üritusi.

4. Rundogo – track dog's workouts
Äpp võimaldab sul üles märkida kõik koeraga ette võetud treeningud – olgu selleks siis jooksmine, jalgrattasõit või kiire õhtune jalutuskäik. Kusjuures mõlema – nii sinu kui ka su koera – sooritus salvestatakse eraldi. Koerale saab luua ka omaette profiili, kuhu saad üles märkida nii oma koera kaalu, vanuse kui ka tõu. Oluline on, et äpp arvestab ka näiteks temperatuuriga ja annab teada, millal on parim aeg koeraga treeningule minna – hoiab ehk ära olukorra, kus hindad palava ilmaga oma koera võimeid üle.

5. PetSelfie – Perfect Pet Shots!
Äpp kõigile edevatele ja muidu toredatele! Olete tähele pannud, et kõigi loomaomanike Instagrami ja Facebooki profiilid uputavad lemmiklooma piltidest? Muidugi, me kõik armastame postitada pilte oma karvastest lemmikutest. Küll aga ei ole oma lemmikloomadest modellide tähelepanu alati niisama kerge haarata – just sel hetkel, kui oled enda arust ühe hea foto kätte saanud, keerab lemmik pea ära ja pilt on justkui rikutud. PetSelfie kasutab helisid, mis võimaldavad sul oma lemmiku tähelepanu haarata ja vahvad fotod ikkagi tehtud saada – ideaalne abimees kõigile suurtele Instagrami fännidele.

Jaga
Kommentaarid