1. Taimetoit maitseb paremini

Peale selle, et ükski elusosolend, kellel on hing, pole pidanud selle nimel surema, et sina kõhu täis saaksid, ei maitse liha pooltki nii hästi kui näiteks puu- ja juurviljad. Proovi süüa maitsestamata, küpsetamata või praadimata liha — see lihtsalt ei maitse.

2. Taimetoitu süües aitad säästa keskkonda

Loomakasvatus nõuab ressursse. Loomade jaoks on vaja toota sööta, tuleb tagada puhta vee olemasolu ja resursse kulub ka transpordiks. Mõnedes tihedalt asustatud piirkondades tuleb loomakasvatuse laiendamiseks kasutusele võtta üha suuremaid alasid, et toita kasvavat elanikkonda ning selle all kannatavad ohustatud vihmametsad. Parem unusta energiasäästlikud lambipirnid ja hübriidautod, lihtsalt loobu lihast ja aitad vähendada inimkonna ökoloogilist jalajälge.

3. Sa elad kauem

Neid inimesi, kes igapäevaselt liha tarbivad, ohustavad suurema tõenäosusega vähkkasvajad, südamehaigused või diabeet. Pealegi on loomsed rasvad üheks suurimaks südame- ja veresoonkonnahaiguste põhjustajaks. Selleks, et endale eluaastaid võita, alusta lihast loobumisest.

4. Sa näed parem välja

Taimetoidust saad vitamiine ja mineraale, mis teevad naha ilusaks ja taimne toit paneb küüned ja juuksedki kiiremini kasvama. 

5. Sa tunned end paremini 

Lihast loobumine on esimene asi, mis paneb kaalu kiiresti langema, kui sa just ei söö ainult juustu, küpsiseid või kartulikrõpse. Taimne toit seedib kiiremini, enesetunne on kergem ja kaal alaneb.

6. Sa saad loomi aidata

Tänapäevastes suurfarmides toimub loomade julm ekspluateerimine — nad veedavad oma elu kitsastes haisvates latrites, kus nad ei saa järglaste eest hoolitseda ega endale ise toitu hankida. Nad ei saa teha midagi, mis nende jaoks loomulik on. Nad ei saa karjamaal rõõmsalt ringi kalpsata, nad ei saa tunda sooja päikesevalgust ega nuusutada kevadise rohu lõhna ja nende trööstitu elu lõpetab päev, mil nad suurtele autodele laaditakse ja lihakombinaati sõidutakse.