Lil Bub sündis tänavakassina 2011. aastal ja sai kuulsaks tänu oma erilisele välimusele. Tema kääbuskasvu ja suust välja rippuvat keelt, mida põhjustasid geenidefektid, märkasid miljonid kassisõbrad üle kogu maailma. Tema omanik Mike Bridavsky tegi kassile sotsiaalmeeedia konto ja jagas tema tegemisi Instagramis. Kassi kontot jälgis üle kahe miljoni inimese ja kass muutis ning mõjutas miljonite inimeste ja loomade elusid.

Tema omanik jagas kurba uudist möödunud pühapäeval. Kuigi kassi vaevas agressiivne luuinfektsioon, suri ta omanike jaoks siiski üsna ootamatult. “Bub oli laupäeva õhtul meiega voodis, ta oli rõõmsameelne ja armastust täis, kuid suri siis ootamatult unes,” kirjutas omanik nädalavahetusel kassi Instagrami kontole.

Bridavsky usub, et kass tegi selle otsuse ise. Kuna tervenemislootust 8-aastasel Bubil ei olnud, läks ta teise ilma, et omanikud ei peaks ise seda rasket otsust ühel hetkel vastu võtma.

Lil Bubil oli fänne igas maailma paigas. “Ta on sõna otseses mõttes päästnud tuhandeid elusid (nii inimeste kui ka loomade omi), ta pani aluse korjandusele, mis on suunatud erivajadustega lemmikloomade abistamiseks, ta on osalenud murrangulistes teadusuuringutes ja aidanud loomade abistamiseks koguda üle 700 000 dollari.

Bridavsky sõnas, et kassil oli tema pereelule tohutult suur positiivne mõju. "Ta õpetas mulle tingimusteta armastust, viis kokku minu ja minu naise Stacy ja tänu temale on meil ka kaks armsat last Rosco ja Lula."

Bridavsky lisas: "Kallis Bub, ma ei unusta ealeski sinu lahkust, seda tohutut armastust, mida sa pakkusid ega ka sinu võimet tuua maailma nii palju maagiat ja rõõmu. Olen sulle elu lõpuni tänulik ja austan sind selle eest, et valisid just mind oma omanikuks."

Allikas: ladbible.com