Oksjon toimub juba teist aastat järjest ja selle eesmärgiks on pakkuda loomasõpradele võimalust aidata loomi, leides samal ajal huvitavaid kingitusi ka oma lähedastele. Toodete valik oksjonil on lai - Eesti disainist kuni eksklusiivsete kinkekaartideni välja.

“Meil on rõõm korraldada jõuluoksjonit juba teist aastat järjest ja väga hea meel on näha, et meie üritusega tulevad kaasa mitmed tuntud disainerid ja põnevad ettevõtted. Valik on eriline ja ainulaadne. Loomulikult ei saa mainimata jätta, et oksjonilt jõulukingi soetamisega on võimalik toetada abivajajaid loomi ja loomade kaitsmist. Kõigil on võimalus teha just nii oma jõulu heategu! “ kommenteeris oksjoni korraldaja ja ELS-i juhatuse liige Kaisa Kaljurand.

Oksjonilt kogutud raha kasutatakse kodutute, hüljatud ja väärkoheldud loomade veterinaarsete protseduuride tasumiseks; loomade elutingimuste kontrollimiseks; hättasattunud loomade toiduabi ja muude loomadele eluks vajalike vahendite tagamiseks; loomade õiguste eest seismiseks ja heade loomapidamise tavade tutvustamiseks.

Tee jõulukingi ostuga loomadele heategu!

Oksjoni album järjest täieneb ja selle leiad SIIT. Hoia sel silma peal!