Tänaseks on programmiga liitunud juba 18 Eesti ettevõtet, kes on ühinenud selliste tuntud tipptegijatega nagu Versace, Gucci, Armani, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Jimmy Choo, Michael Kors, Calvin Klein ja teised. Programmi esindab Eestis loomade eestkoste organisatsioon MTÜ Loomus.
Tallinn Dollsi juhi Mari Martini sõnul tuli nende jaoks liitumisotsus lihtsalt. „Oleme loomade poolt ja kahe käega karusloomafarmide vastu. Kaitseme neid, olles nende hääleks. Hiljuti lõime koostöös Hanna Martinsoniga uue kollektsiooni, mille loomasõbralike sõnumitega dressipluuside ja T-särkide müügitulust läheb 10% Loomuse toetuseks.“

Eestist on lisaks Tallinn Dollsile karusnahavabade disainerite programmiga ühinenud Aus Design OÜ (Reet Aus), Xenia Joost, WÖÖ, Kalle HT, KÄT, Perit Muuga, Mari Design, TUUB, Reval Denim Guild, Les Petites disainipood, mahemoe jaekett LAV Organic Lifestyle, teadliku elustiili pood Slow, Eesti disaini pood Tali, veganbränd LuxTerra, Fafa disain, lastemoe loojad Dadamora ja Nannipung.

„Tallinn Dollsi kui väga populaarse ja kiiresti areneva ettevõtte liitumine programmiga annab veelgi rohkem hoogu püüdlustele jätta karusloomafarmid lõplikult ajalukku. Loomus töötab karusloomakasvanduste keelustamise nimel ühelt poolt ametnike ja poliitikutega ning teisalt tarbijate ja moeloojatega, et tuhmuks iganenud arusaam karusnahast kui glamuursest ja loodussõbralikust materjalist,“ ütles Fur Free Retailer programmi projektijuht Annika Lepp.