Tänaseks on oma allkirja andnud juba peaaegu 3000 inimest.

"Soovime üleilmset keeldu, kuna loomaturud pole ainult Hiina probleem. Isegi New Yorgis tegutseb 80 loomaturgu, mis on sama ebasanitaarsed ja ohtlikud kui paljudes Aasia riikides," kinnitas MTÜ Nähtamatud Loomad kommunikatsioonijuht Liis Hainla.

"Hirmunud ja nälginud koerad, kassid ja metsloomad on tihedalt kokkusurutuna müügiks räpastes puurides, et rahuldada rahva isu värskelt tapetud liha järele. Turu põrandad ujuvad verest, soolikatest ja loomakorjustest - sellest ka loomaturgude ingliskeelne nimetus „wet markets." Paljudele loomadele saab osaks pikk ja valulik surm. Soomusloomi pekstakse ja visatakse seejärel keevasse vette, kilpkonni nülitakse elusalt," kirjeldavad petitsiooni koostajad olukorda loomaturgudel. Loomakaitsjad paluvad anda oma allkiri, et survestada Maailma Terviseorganisatsiooni ja ÜROd loomaturud viivitamatult sulgema. Vastasel juhul on uus globaalne epideemia vaid aja küsimus.
Allkirju saab kuni 16.juunini anda siin https://loomaturud.nahtamatudloomad.ee/?fbclid=IwAR1Js0an0qu4uUM3cgLdz_p1MaIOtuybdLCdx2LL3XM9WPniA0wcDn5bFvI