7-kuune bokseri ja Pit Bulli segu koer toodi varjupaika, kuna tal oli parvoviirus ja omanikud ei suutnud tema eest vajalikul kombel hoolitseda.

"Õnneks suudetakse Lexingtoni loomade varjupaigas parvoviirust edukalt ravida, nii et Gates oli heades kätes," ütles Emily Tolliver, kes on sealne digisuhtluse koordinaator. "Tänu meie meedikute tiimi tööle sai ta haigusest võitu."

Kuid haigusele lisaks on Gatesil veel üks väga selge erinevus otse keset nägu - väikesel kutsikal näib olevat kaks nina.

“Tal on kaasasündinud anomaalia - ta nina on keskelt pooleks jagatud, jättes mulje kahest ninast. Tegelikult on ninasid muidugi vaid üks! Tal on kaks ninasõõret ja kõik töötab nii, nagu peab."

Kuigi Gates võib näida veidi erinevana, on ta tegelikult nagu iga teine kutsikas, kellele meeldib mängida ja kes on valmis armastama kõiki, keda kohtab.

Tolliveri sõnul on ta väga tore ja mänguhimuline poiss, kes jumaldab hellitusi ja tähelepanu.

Nüüd, kui Gates end juba paremini tunneb ja parvoviirus on unustatud, otsib ta endale uut kodu ja perekonda, kes armastaks teda sama palju kui tema armastab elu. Ta võib küll veidi teistmoodi välja näha, aga tal on suur süda ja armastust jagub kõigile.


Allikas: thedodo.com