Uus loomade varjupaik avati aadressil Paljassaare tee 85. Avamise raames oli võimalik tutvuda lemmikloomade teemalise näitusega ja näha pildiseeriat varjupaiga valmimisest. Kohapeal sai osa võtta õnneloosist, millest saadud tulu eest soetab Varjupaikade MTÜ loomade süstimispuuri. Nii täna kui ka homme toimub kasside ja koerte tasuta kiibistamine. Kiibistada on võimalik homme, reedel kell 9.00 - 17.00. Kiibistamine toimub eelregistreerimisega numbril 51 41 431. Kõik kiibistatud loomad kantakse Tallinna lemmikloomaregistrisse.

Kingitusena Varjupaikade MTÜ-le on oodatud kvaliteetne kassipojatoit ja kassiliiv. Varjupaiga tegevuses alati vajalike asjade nimekirja leiab Varjupaikade MTÜ veebilehelt.


Alates 1. juulist hakkas hulkuvate loomade püüdmise ja hoidmise ning korjuste koristamise teenust riigihanke korras osutama linna uus lepingupartner Varjupaikade MTÜ. Teateid kaotatud ja leitud lemmikloomadest ning loomakorjustest saab jätta telefoninumbril 51 41 431.

Karantiiniperioodi läbinud, koduminekuvalmis kassidele on varjupaigas eraldi toad täiskasvanud kassidele ja kiisupoegadele. Koertele jalutamiseks ja sotsialiseerimiseks asub territooriumil viie agility elemendiga koerte jalutusväljak. Kvaliteetse veterinaarse ravi pakkumiseks on tänapäevane meditsiinitehnika, sealhulgas on võimalik teostada ultraheliuuringuid ja vajadusel teha röntgenülesvõtteid.