”Kas sa ikka tead, et see ei ole koer?” oli vastus, mida omanik kuulis, kui ta Neoni Wolf Connection varjupaika viis. Ta viis Neoni sinna peale seda, kui tema käitumine ja iseloom hakkasid igapäevaelu talumatult segama ja oli näha, et loomal on väga ebamugav olla.

Neon kaevas end aia alt välja või hüppas sellest üle igakord, kui tahtis naabrikoeraga mängida. Ta leidis alati viisi, kuidas põgeneda. See koer ei olnud huvitatud maiusest ega inimestega suhtlemisest. Erandiks oli vaid tema omanik. Ainukene asi, millest ta tundus hoolivat olid teised koerad ja karja leidmine. See oli saanud tema kinnisideeks.

Tegu on tüüpilise hundi käitumisega. Tuli välja, et Neon ei ole koer, vaid on hundi ja koera hübriid ehk huntkoer. Neonil ei olnud mitte ainult füüsilised hundi tunnused, vaid ka oma iseloomult ja käitumiselt oli ta hunt, kes ei olnud mõeldud armsa lemmiklooma rolli sulanduma. See oleks põhjustanud Neonile palju probleeme ja ta ei oleks sellise elu juures õnnelik olnud. Omanik sai sellest aru ja nõustus, et koerale on parim jääda teiste huntkoerte keskele varjupaika, kus ta leiab õnne ja karja, keda ta nii meeleheitlikult otsinud on. Ta sai kiiresti sõbraks emase huntkoera Mayaga ja naudib täiel rinnal koos karjaga mängimist ja ulgumist.

Allikas: boredpanda.com