Laste loomaaia ühed armastatumaid loomad on kameruni kääbuskitsed. Igal suvel avab laste loomaaed külastajaile väravad kitseaedikusse ning need sõbralikud ja lõbusad sõralised toovad naeru näole ka kõige tagasihoidlikumale lapsele, kirjutab Tallinna loomaaed oma kodulehe beebiblogis.

Põhikarjas on loomaaias hetkel 17 kitse ja kaks kohitsetud sokku. Loomaaia sõnul on kõige erilisem aeg laste loomaaias just kevadel, sest siis on suur „beebibuum“ ja külastajaid tervitab hulk tallekesi. Kõik tallekesed siiski loomaaeda ei jää, vaid nad leiavad omale uue kodu kas Eestimaa taludes või välismaal.

Kui külastajatele on tallekeste aeg meeleolukas ja põnev, siis laste loomaaia töötajatele on see ka üks pöörasemaid aegu. Pisikesed mahuvad läbi aedikute igast praost ning jooksevad kohe tulbipeenrasse või külastajate kottide kallale maiustama. Ära ei ütle nad ka näppude lutsutamisest või kleidisaba närimisest. Aga eriti meeldib neile kükitavale külastajale selga hüpata ja sealt alla liugu lasta, sest inimene on neile üks väga lahe mägi, kirjutab Tallinna loomaaed.

Ilusate ilmadega tasub loomaaia vahvaid asukaid ja krutskeid täis tallekesi kindlasti uudistama minna. Kitseaedik avatakse 1. juunil.