See geneetiline häire, mis Moonyle libahundi välimuse annab, kannab nime hüpertrihhos. Hüpertrihhoosi ilminguks on ülisuur karvakasv, mis kohati kipub Moony elu segama.

Moony sattus oma peremehe Luc Michaudi juurde elama juhuslikult. Nimelt märkas majahoidjana töötav mees oma korterelamu juurdes 2014. aasta külmal märtsikuu hommikul pappkarpi, millest ronis välja kassipoeg. Mehel polnud esialgu plaani kassiomanikuks hakata, kuid kuna teistest majaelanikest keegi kassipoega omaks ei tahtnud tunnistada, päästis mees külmast väriseva kassikese ning tõi ta enda juurde.

Luc kinnitab, et erilisele välimusele vaatamata on Moony ideaalne kaaslane. Kassi välimus kipub millegipärast aga inimesi eemale peletama. Kohevakarvalist kassi on võrreldud näiteks pesukaruga. "Inimesed reageerivad Moonyt nähes erinevalt. Mõnele ta meeldib, teistele mitte nii väga," selgitab mees. "Moony vajab hoolt, et karvad tema silma ja ninna ei satuks. Tema silmi tuleb iga päev tilkadega niisutada. Võib-olla see ongi põhjus, miks ta hüljati."