Kaks päeva tagasi palus MTÜ Kasside Turvakodu abi seoses pisikese kassipojaga, kes oli nädalavahetusel 30-kraadises kuumuses kilekotti surema jäetud. Kliinikusse saabudes oli kiisul tugev vedelikupuudus ja tal esines neuroloogilisi probleeme.

"Praeguseks on kassike nii kenasti toibunud, et uudistab oma pesas ringi ning hurmab oma süütute kuldkollaste silmadega kõiki kliinikutöötajaid," vahendab MTÜ Kasside Turvakodu, lisades: "Ta tunneb ennast iga hetkega aina paremini, laseb inimest nähes kuuldavale nurru ning üritab inimestele sülle ronida. Pisike on kõigile nii südamesse pugenud, et sai kiiresti endale kliinikus nime – Printsess Leia."

MTÜ Kasside Turvakodu soovib tänada kõiki, kes on andnud panuse Printsess Leia tervenemiseks. Just tänu kõigi heade inimeste abile asus kassipoeg täna õhtul hoiukodu poole teele – seal saab ta ühe toreda vabatahtliku hoole all vaikselt toibuda. Küll aga ootab ees üks väga keeruline ülesanne – leida Printsess Leiale päris oma kodu. Kui sina, hea lugeja, tunned, et sinust võiks Printsess Leiale hea peremees saada, võta julgelt MTÜ Kasside Turvakoduga ühendust.