Nimelt hangeldas paar aastaid Soome populaarses müügikeskkonnas tori.fi peamiselt koertega, aga mõnikord ka kassidega, neid ostes, müües ja vahel ka tasuta ära andes. Kokkuvõttes leidsid mitmed lemmikloomad oma kurva lõpu, näiteks nädalateks pakasesesse heidetuna nälga ja janusse surres.

Elukaaslaste äriidee seisnes selles, et eri kuulutusportaalide kaudu hangiti enamasti segaverelisi koerakutsikaid, keda üritati kvaliteetsete, vaktsineeritud ja igati hooldatud tõuloomade pähe maha müüa – seda aga juba oluliselt kõrgema hinnaga. Oma müügisoovi põhjendati ostjale väitega, et pere naispool on koerte suhtes allergiline. Ostjates tekitas niisugune kurb väide kaastunnet ja usaldust.

Kui tehing ei õnnestunud või loomakesele lihtsalt ei leitud ostjat, siis ta hüljati ja looma füüsilised piinad lõppesid pahatihti surmaga.

Näiteks lõppes ühe segaverelise taksiverd koera elutee Ähtäri maanteel teeposti külge seotuna.
Kuna kohalik politsei oli hakanud paari tegevust jälgima, otsustas naine kaks koera kodust kaugemale metsa viia ja loomadel tuligi ligi nädal pakases veeta.

Ühe metsa viidud chihuahua tõi naine hiljem metsast tagasi, kuid loom oli jäänud sedavõrd haigeks, et suri paarikese kodus. Kokku viisid mees ja naine talvisesse metsa surema viis koera ja ühe kilpkonna.

Kesk-Soome ringkonnakohus tuvastas, et paarikese hingele oli 2016. ja 2017. aasta jooksul kogunenud 20 loomade väärkohtlemisepisoodi ja 11 kelmust. Paarikesele mõisteti karistuseks 11 ja 6 kuu pikkused tingimisi vangistused, millele lisandub 5000-eurone rahatrahv.