Ats hüppas kolmapäeva hilisõhtul autost välja ja oli hetkega justkui haihtunud, ilmselt tundis ta mõnd lõhna, mis teda köitis. Mõned minutid pärast kadumist jäi koer Pääsküla rongidepoo kaamerapilti. Kaamera salvestas koera liikumise Pääsküla depoo juurest suunaga Laagri poole. See oli viimane kord, mil Atsi nähti.

Isane taksikoer peaks aga olema kergesti märgatav, sest kõigi eelduste kohaselt kannab ta endiselt kollast turvavesti, mis oli tal kadumise hetkel seljas. Koeral on olemas ka kiip. Taksikoer reageerib nimedele Ats ja Atsu. Ta on kastreeritud ja hiljuti toimunud operatsioonist on tal kõhu all veel värsked õmblused.

Ats kandis turvavesti.

Omanikud on murest murtud, paluvad abi ning on lubanud leidjale ka väärilist vaevatasu. Senised otsingud on olnud tulutud. Olgugi, et kuulutused on väljas nii sotsiaalmeedias kui ka füüsilisel kujul poodides, lasteaedades ja pandud ka inimeste postkastidesse, ei ole mitte keegi Atsi märganud. Atsi kadumisest on teadlikud ka Varjupaikade MTÜ ja politsei, kuid tundub, et Ats on lausa õhku haihtunud.

Ats vajab abi ja tema värsked operatsioonihaavad hoolt. Jõulud ja aastavahetus on tulemas, aitame Atsi üheskoos koju!

Aitäh, loomasõber, Sinu ja paljude teiste loomasõprade abiga on Ats viimaks üles leitud!