Be.you.tifuli ilusalongis New Yorgis oli täiesti tavaline laupäev, kui tööd teinud juuksur kuulis järsku kõva müra. „Ma olin kindel, et nüüd on juhtunud kõige hullem ehk auto on majja sisse sõitnud,“ kommenteeris juuksur Jenisse Heredia. Üle õla vaadates avanes aga hoopis teine vaatepilt – suurte sarvedega hirv oli läbi akna salongi hüpanud. Hirv hüppas salongi läbi akna ja üle akna ääres diivanil istunud kliendi pea. Klient pääses õnneks ainult kriimustustega.

Nagu videostki näha, sattusid nii juuksur kui ka külastajad paanikasse ning hakkasid karjuma, püüdes looma eest peitu pugeda. Segadus oli seda suurem, et salong asub linnas ja kaugel metsadest ning seega on täiest arusaamatu, kust loom välja ilmus.

Salong on väike ning õnneks ei jõudnud loom väga palju kahju tekitada, lükkas vaid mõne mööblieseme ümber. Tormamise käigus jäi hirve sarvede külge kinni aga juuksesirgendaja, millega loom minema jooksis.

„See olukord tundub lihtsalt nii hullumeelne, et ei oskaks kunagi oodata. Reageerida ei oska selle peale muud moodi kui lihtsalt naerda,“ sõnab Heredia.

Vaata salongi turvakaamera videot siit!

Allikas: nbcnews.com