Teada on, et Olev läks Mulgi vallas Metsakülas kodu lähistel olevasse metsa kõndima 23. septembri õhtupoolikul kella 17-18 paiku. Tal võib seljas olla beeži värvi pikk mantel, ilmselt on mees paljajalu ning tal võib kaasas olla ka roheline Salvo kelk.

Mures lähedased võtsid täna politseiga ühendust ning piirkonnas alustati kohe mehe otsinguid. „Patrullid liiguvad piirkonnas ja küsitlevad inimesi kogumaks infot, ons keegi Olevit viimastel päevadel kusagil liikvel näinud. Kõrgemas eas mees on teinekord varemgi kaotanud ajataju ning läinud ekslema mõnda metsasihti. Ta võib kõrvalise abita hätta sattuda,“ kahtlustas Viljandi patrullitalituse välijuht Hegert Heil.

Sestap kaasati otsingutele ka jäljekoer, et mees võimalikult kiiresti üles leida. Ka politsei droonioperaator tuleb appi ja kontrollib lagedamad alad üle droonilennul. „Anname endast parima, et mees võimalikult kiiresti üles leida, sest praeguse ilmaga on alajahtumise oht väga suur. Iseäranis antud juhul, kui mehe riietus ei vasta kuidagi ilmaoludele,“ märkis välijuht.

Kui keegi märkab piirkonnas kirjeldusele vastavat meest või teab, kus Olev viibida võiks, palutakse sest teada anda numbril 112.