MTÜ Loomapäästegrupi esindaja Heiki Valner sai teate, et Endoveri kinnisvarale kuuluva maja varemetes turninud koer kukkus sealt alla. Kui Heiki Valner 8 minutit peale teadet kohale jõudis, oli koer kahjuks juba surnud. Hukkunud koeral oli kaelarihm kaelas, kuid kiipi ei olnud. Tegemist oli kaotsi läinud perelemmikuga.

"Ta turnis seal aknaäärel jupp aega, kõikus lausa ja lõpuks kukkus pea ees", lausus kõrvalmajas töötav meesterahvas, kes vigastatud kutsale abi otsima hakkas. "Aknaplekk andis raskusele mingi hetk järele ja siis ta kukkuski. Jube! Ma nägin kõike pealt!" lisas ta.

Heiki Valner usub, et koer võis äikese eest peitu pugeda. Paljud koerad kardavad äikest ja mõni kardab seda lausa paaniliselt. Õnnetult hukka saanud koeral oli kaelarihm kaelas, kuid kiipi ei olnud. Läbi Facebooki leiti lõpuks üles ka koera omanikud, kes olid koera terve hommiku paaniliselt taga otsinud ja tõdesid, et koer kartis tõepoolest äikest.

Koer oli hommikul Soo tänava aiast plehku pannud. Hoolimata pererahva otsingutest ja kuulutustest, ei saadud koera õigel ajal kätte. Vanaprouale kuulunud koer jäi inimestele ka tänaval silma, kuid ka nende sotsiaalmeediasse üles pandud postitused ei jõudnud omanikeni. Perenaise tütar mainis Valnerile hiljem, et koer kartis pauke ja müristamist tõepoolest üle kõige.

Lemmikloomaportaal avaldab pererahvale kaastunnet.