Loe Käpsi lugu lähemalt SIIT!

Käps, kes Eesti Loomakaitse Seltsi hoole alla jõudes sai hüüdnimeks Eesti oma Grumpy cat (tõre, pahur kass — toim.) , ootas päris oma kodu kaks aastat. Lõpuks märkas teda üks Delfi lugeja, kes nägi Käpsis suurepärast sõpra Teada oli, et Käps on igas uues kohas alguses suhteliselt arglik poiss, nii oli ka uues kodus. Uude koju jõudes hoidis kass pigem madalat profiili ja iga uus või valjem heli oli tema jaoks ohumärk.

Kodus ootas Käpsi ees teine kiisu Miki. Noor kiisupoiss tahtis kohe Käpsiga mängida ja mööda tube rallitada, aga härra ei olnud asjast väga vaimustatud. Käps hoidis pigem omaette ja liitus seltskonnaga, kui kõik olid ennast mugavalt diivanile puhkama sättinud.

Teie rõõmuks saame nüüd öelda, et meie oma Grumpy cat on uue kodu omaks võtnud ja selle asukatega kohanenud. Mikiga joostakse mööda tube ringi ja koos vallutatakse ka kõige kõrgemad kapid. Perenaine kirjeldab kassi kui tõelist nurrumootorit, kes pererahvast aina uute positiivsete tegudega üllatab.

“Mul on ikka nii hea meel, et sellele artiklile peale sattusin, kus Käpsule kodu otsiti. Olen väga suur kassisõber, lapsest saati nendega koos elanud ning ma olen unistanud sellest, et saaksin omale varjupaigast kiisu võtta. Nüüd sai see lõpuks teoks,” kommenteerib
Käpsi perenaine.