Kassijaamas pesitsevad väga erinevate iseloomudega tegelased ja kui teiste hulka satub ka mõni domineerivam kass, on erimeelsused kerged tekkima.

Turbol tekitavad sellised olukorrad stressi, mis omakorda põhjustavad põiepõletiku. Me saame sellest aru nii, et tema meeleolu on halb, ta hakkab sagedasti pissima või niisama liivakastis istuma. Analüüs näitab kristalle, mistõttu on talle vaja anda ravitoitu ja seda pikemat aega järjest.

Kassijaamas tähendab selline eridieet seda, et Turbo veedab ööd puuris ja päeval on kõik teised kassid ilma toiduta. Oleme nii korraldanud juba eelmise aasta augustis ja novembris ning oleme taas sunnitud seda tegema, sest põiepõletik kimbutab Turbot taas. Teame, et selliselt lõputult jätkata ei ole kellelegi hea ja loodame väga, et leidub inimene, kes sellisest lõbusa iseloomuga kassist puudust tunneb. Just see lahendus Turbole oleks Turbole parim.

Jaamakorraldajate kodud ja sõprade kodud on kasse täis ning kahjuks meil ei ole Turbole praegu hoiukodu kusagilt leida. Kui Sina või Sinu tuttav saaks sellele vahvale ja sõbralikule kassile hoiukodu pakkuda seniks, kuni ta endale armastava päriskodu leiab, siis palun võta Kelmiküla Kassijaamaga ühendust meiliaadressil info@kassijaam.eu

MTÜ Kelmiküla Kassijaam pakub hoiukodule igakülgset abi ja varustab hoiukodu ka vajaminevate kassipidamisvahenditega. Turbo omalt poolt lubab, et vingerdab küll sülest minema, kuid vaatab uudishimulikult üle kõik kodu nurgad ja on osavõtlik ning seltskondlik kaaslane! Aitame Turbol üheskoos uue kodu leida!