Tallinnas osutusid kõige populaarsemaks järgmised söögikohad:

1) F-hoone
2) Umami restoran
3) Kivi paber käärid

Väljaspool Tallinnat olid kõige populaarsemad aga järgmised:

1) Pootsmani suvekohvik (Kaberneeme)
2) Restoran Lilli (Valga)
3) Statka resto (Pärnu)

Koeraomanikud soovitasid veel teisigi kohti. Tallinnas asuvatest söögikohtadest toodi väljaka Uulits tänavagurmee, Vesivärava kohvik, Pööbel, kohvik Kohalik ja Kadriorus asuv NOP. Ka Viimsis asuv restoran Paat ei saada neljakäpalisi minema.

Pealinnast kaugemal asuvate söögikohtade seast jõudsid lemmikute sekka näiteks Sagadis asuv hotell ja sealne restoran, samuti Aleksandri pubi Pärnus, kohvik Crepp Tartus ja Retro tänavagurmee Kuressaares.

Eestisse tekib aina enam söögikohti, kuhu on lubatud ka neljakäpalised, küll aga võiks koeraomanik alati siiski kaaluda, kas koera kaasa võtmine on hea idee. Ka koertesõbralikesse söögikohtadesse võib sattuda palju inimesi ja sealne melu ei pruugi olla see, mida koer tahab ja naudib. Koera loomulik keskkond on loodus ja kohvikukülastus igapäevaseid jalutuskäike ei asenda.

Koeraga kohvikusse minnes jälgi, et tema vajadused oleksid eelnevalt rahuldatud, et koer oleks saanud ära teha oma hädad, ta oleks joonud-söönud ning mõõdukalt ära väsitatud. Kohvikus loo koerale mõnus ja rahulik nurgake ja jälgi, et tore oleks nii sinul, koeral kui ka teistel külastajatel.

Eelista privaatseid ja rahulikke söögikohti ning kellaaegu, mil kohvikud ei oleks paksult rahvast täis. Väldi ka valju muusikat. Istumiseks vali laud, mis asuks nurgas või seina ääres, vaikses nurgakeses tunneb koer end turvalisemalt ja püsib rahulikumana.

Oma lemmikule võid söögikohta kaasa võtta ka mänguasju või snäkke, mis köidaksid tema tähelepanu ja mis pakuksid talle tegevust ajaks, mil sina oma rooga naudid. Kindlasti jälgi, et suvisel ajal, kui ilmad on kuumad, saaks koer pikutada varjus ja tal oleks ligipääs värskele joogiveele. Igaks juhuks võid alati kaasa võtta veekausi, juhuks, kui söögikoht seda koerale ei paku.