PetCity tegevjuhi Riina Eisleri sõnul on poes esindatud maailmas tunnustatud ja armastatud kvaliteetbrändid nagu näiteks Hill's ja Applaws.

„Lemmikuomanik saab kauplusest soetada kõik vajaliku - toidud, aksessuaarid, riided ja tarvikud. Kõige laialdasem on kaubavalik koertele ja kassidele, samas ei puudu ka tooted närilistele ja isegi hobustele," tõdes PetCity esindaja.

Riina Eisler lisas, et praegusel aastaajal võiks igal koeral olla varustuses korralik tugev helkuri ja tulukesega kaela- ja jalutusrihm, talviste külmakahjustuste vältimiseks ka käpapadjandi vaha. „Samuti võiks üle vaadata karva, küünte ja hammaste hooldamise varustuse. Eesootavatele ilutulestiku ajale mõeldes leiab kauplusest mitmeid loomi rahustavaid tooteid. Siinkohal kutsub PetCity kõiki Eesti inimesi üles rohkem hoolima oomadest ja ilutulestikku laskma vaid aastavahetusel, 31. detsembril,"kommenteeris Eisler.

Kõigil PetCity poe külastajatel on võimalus anda oma panus heategevusse. Koostöös Varjupaikade MTÜ-ga korraldatakse juba mitmendat aastat annetuskampaaniat „Aitame koos!", kus igaüks saab varjupaigaloomadele head teha ja neile vajaminevat annetada. Selleks on poes spetsiaalne annetuskast koos nimekirjaga, mida varjupaiga loomad enim vajavad. Üleval on ka kaunis jõulukuusk kodu otsivate loomade piltidega ja kuuselt saab valida oma lemmiku, kellele soovitakse annetada. Varjupaikade MTÜ hinnangul vajavad kodu otsivad lemmikud kõige rohkem igapäevaseid asju - kassiliiva, erinevas vanuses kassidele kvaliteetset kuivtoitu ning konserve nii koertele kui kassidele.

PetCity´l on nüüdseks Eestis kokku 19 kauplust. Lisaks Eestile leiab PetCity lemmikloomakeskuseid ka Lätist ja Leedust. PetCity Kristiine Keskuse lemmikloomapood on avatud iga päev kella 10-21
ja asub keskuse esimesel korrusel Endla tänava peaukse juures. PetCitysse on alati oodatud ka kõik hästi käituvad lemmikloomad.