"Viimati tehtud lemmiklooma pidamise uuringust tuli välja, et Kristiine elanik on vägagi loomasõbralik. Koertesõpradest veidi enam on kassisõpru. Samast uuringust tuli välja, et Kristiine inimesed liiguvad tallinlastest enim oma lemmikuga tänaval ja külastavad koerte jalutusväljakuid. Tallinna koerte ja kasside pidamise eeskiri ütleb, et loomapidaja on kohustatud järgima sanitaar- ja hügieeninõudeid, sealhulgas koristama oma koera ja kassi väljaheited. Loodetavasti tänu nende uutele täiendavate muki-kaki kastidele saame hoida linnaosa puhtamana" selgitab Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Vahva koerapildiga Dogy Clean kastid hakkavad linnapildis hästi silma. Kasti küljes olev bilolagunevate kilekottide jaotur teeb lemmiklooma väljaheite koristamise ja äraviskamise mugavamaks. Kaste tühjendatakse regulaarselt. Oluline on teada, et need on spetsiaalselt lemmikloomade väljaheidete kogumiseks mõeldud prügikastid, seepärast palume olmejäätmeid sinna mitte panna.

Kristiine linnaosa territooriumil asub ka kaks koerte jalutusväljakut: Tondimõisa pargis (Nõmme tee 107) ja Cederhilmi pargis (Mooni 30d). Seal saavad Kristiine koerad vabalt ringi joosta.