Pesaleidja MTÜ hoole all olev kassipoiss Kusti on tagasihoidlik kassipoiss. Temal on uue kodu leidmisega üsna kiire, sest ta on üks neist kassidest, kellele karjaelu ei sobi. Tema tahab olla pere üks ja ainus lemmikloom. Pikk tänvaelu on Kusti ettevaatlikuks muutunud, kuid sellest saab ta uues kodus kindlasti üle. Pesaleidja MTÜ vabatahtlike sõnul üritab Kusti juba praegu kahejalgsetega sõprust sobitada. Ta püüab möödujate varbaid ja kuulab äärmiselt tähelepanelikult, mida praegune hoiuperenaine talle räägib.

Kusti elab hetkel küll hoiukodus, kuid kahjuks ei saa ta sellesse pelgupaika enam kauemaks jääda, ta vajab isiklikku ruumi ja soovib omaette olla. Praegune karjaelu on tema jaoks kurnav, mistõttu otsib Pesaleidja MTÜ Kustile kiiremas korras uut kodu või ajutist hoiukodu, kus see vahva välimusega poisiklutt elada saaks. Kusti soovib endale armastavat perekonda ja sooja kodu kus olla.

Muidu on Kusti igati vinks-vonks kassinooruk. Tal ei ole mingeid tervisemuresid või parasiite, mis teda kimbutaksid. Kusti on kastreeritud, tal on oma isiklik pass ja kiibinumber. Ainus, mida tal pole, on soe ulualune.

Kass Kusti.

Lisainfo Kusti kohta leiad SIIT.

Kui Sinul on võimalik Kustikest aidata ja tunned, et tahaksid sellele kassipoisile kodu pakkuda, siis kirjuta Pesaleidja MTÜ meilile info@pesaleidja.ee. Kusti ootab Sinu kirja juba põnevusega!