"Tegin, mis suutsin. Alati tahaks, et mõni asi paremini õnnestuks, aga operatsioon täitis püstitatud eesmärgi ning kõik eeldused paranemiseks on Arinale loodud," ütles doktor Viitma Heiki Valnerile, Loomapäästegrupi asutajale, kes kajastab Arinaga toimuvat oma blogis.

Risk operatsiooni käigus looma püsivalt kahjustada oli ülimalt suur. Operatsioon ise kestis Valneri sõnutsi kella seitsmeni õhtul.

Valner kiitis oma postituses taevani kõiki lahkeid annetajaid, kes kulukas ajast hoolimata - käes on ju jaanid ning ega koroonakriis inimesi kergekäeliselt kohelnud pole - siiski abistava käe ulatasid ning Arina tervenemiseks raha annetasid.

 1407 inimest annetasid Arina raviks ühtekokku 23 857 eurot ja 86 senti.

"Tund peale postituse avaldamist oli laekunud ainult tuhat nelisada eurot ja hirm puges hinge, et Arina veab kogu ühingu põhja," kirjeldas Valner oma emotsioone annetusi küsides. "Täna hommikul pangakontot sirvides jäi aga imestusest suu lahti - 1407 inimest annetasid Arina raviks ühtekokku 23 857 eurot ja 86 senti."

Valner märkis blogis, et eilse seisuga on Arina ravi senine maksumus 3050,86€, millele lisandub juurde ööpäevane valmisolek teda aidata ja ravimid - koer jääb taastuma kliinikusse professionaalide valvsa pilgu alla.

"Ei liialda kui ütlen, et suhtlesin eile umbes saja inimesega. Kõik nad pakkusid abi ja toetust," kirjutas Valner.

Arina selgroog peale operatsiooni.

Lisaks doktor Ranno Viitmale pani Valner tänusõnad ritta ka järgnevatele isikutele:

"Aitäh PERH'i EMO rahvas, et hüva nõu ja inimliku suhtumisega kaasa aitasite! Me oleksime ikka jänni jäänud!

Aitäh Grity ja Julia luutsemendi eest. Ilma teie kiire ja olulise abita oleks Arina elu vaid ühe valeliigutuse tõttu võinud kasvõi täna otsa saada!

Aitäh Erivet loomakliinik! Te olete lihtsalt vaimustavad!

Aitäh Loomade Kiirabi Kliinik, selle eest, mida Arina jaoks juba tegite ja jätkuvalt teete!

Aitäh Pille Järvekald ja As LTH Baas, Aitäh Marge Roosi ja Küehne IT Keskus! Olen lausa sõnatu teie algatuse ja valmisoleku pärast!

Aitäh 1407 head annetajat, kes Arinale elulootuse andsid! Aitäh kõik telefoniannetajad, kes ei pidanud paljuks meie abiliinidele helistada! See kõik kokku on nii vägev!"

Arina taastumise kohta on lähemalt võimalik lugeda siit.