Kuni 31. märtsini saavad kõik linnaosa elanikud tuua varjupaigaloomadele vajalikku kraami Lasnamäe Linnaosa Valitsusse. Lisaks sellele on projektiga liitunud viis Lasnamäe kooli - Linnamäe Vene Lütseum, Lasnamäe Vene Gümnaasium, Läänemere ja Pae Gümnaasium ning Mahtra Põhikool.

Täpsema info kogumispunktide ja lahtioleku aegade kohta leiab Lasnamäe Noortenõukogu Facebooki lehelt.

„Kui aktiivsed noortenõukogu liikmed midagi ette võtavad, siis teevad nad seda pühendumusega. Noorte suur tahe aidata abivajajaid ja kaasata teisi linnaelanike heategevusega on märkimisväärne ja eeskujuks,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva-Skuratovski.

Märtsikuu kampaania raames saab iga linnaelanik tuua Lasnamäel olevatesse kogumispunktidesse kuivtoitu (Royal Canin või Hills), kassikonserve, erineva pikkusega jalutusrihmasid koertele, majapidamispaberit ja salvrätte, sobivalt pakendatud looduslikku saepuru või poes saada olevat täiteainet kassi liivakastide tarbeks, rätikuid, linasid või fliistekke, erinevaid koristustarvikuid ja puhastusvahendeid ning lemmiklooma mänguasju.

Möödunud aasta detsembris korraldas linnaosa noortenõukogu sarnase loovutuskampaania, kus aidati kodutuid loomi ühes Tallinna munitsipaalvarjupaigast. Heategu leidis suurt vastukaja lasnamäelaste hulgas ning nüüd on noored otsustanud tegevust laiendada ja aidata lausa kolme Tallinna loomade varjupaika – Kasside Turvakodu, Kassiabi ja Loomade Hoiupaika.

Aprillikuu alguses edastatakse kõik kogutud kraam loomade hoiupaikadesse.