Kauaoodatud jällenägemise puhul kuulutab loomaaed šimpansite päeva eel välja joonistusvõistluse „Joonista šimpansit või šimpansi moodi“

Joonistusvõistlusega soovitakse pöörata tähelepanu šimpansile kui inimesele lähedasele, ent samas inimtegevuse poolt väga ohustatud sugulasele, tema liigi säilimisele ja kaitsele looduses. Kuna Tallinna loomaaia Betty ja Quincy on ka ise väga andekad joonistajad, loositakse kõigi osalejate vahel välja nende loomingulise tegevuse tulemusel valminud kunstiteose! Võitja tehakse teatavaks šimpansite päeval, 14. juulil.

Šimpans Quincy joonistus

Võistluse reeglid:

Võistlusest võivad osa võtta igas vanuses joonistajad ning šimpansite või nende moodi joonistamise kujutamiseks on lubatud kasutada vabalt valitud vahendeid

Üks osaleja võib saata ühe joonistuse.

Pildi tagaküljele kirjutage autori ees-ja perekonnanimi, vanus ning kontaktandmed (telefoninumber ja e-maili aadress.

Joonistuse palutakse esitada kas A3 suurusel paberil ja saata Tallinna loomaaia Keskkonnahariduskeskusesse (Ehitajate tee 150, Tallinn 13522) või digitaalselt e-posti aadressile karmel.ritson@tallinnzoo.ee hiljemalt 9. juulil 2020.

Joonistusvõistluses osaleja annab täieliku õiguse Tallinna loomaaiale saadetud joonistust edaspidi kasutada, viidates töö autorile.

Valik saadetud töödest pannakse välja šimpansite väliaediku galerii seinale.