Ehkki foie gras`tootmine Eestis on keelatud, jätkatakse selle müümist kauplustes. Rasvamaksapasteeti ehk foie gras' tootmine on eriti jõhker loomade kohtlemisviis.

80% lindudest elab individuaalpuurides, mis on kingakarbi suurused. Nad ei saa nii pisikese ala peal ennast ümber pöörata ega tiibu sirutada. Puudub ligipääs veele ja linnud ei saa ennast puhastada.
Ainuüksi Prantsusmaal tapetakse aastas 40 miljonit emaslindu, nad visatakse purustajasse ning nende korjustest tehakse väetist ja kassitoitu.

Mootorõliga määritud torud surutakse lindudele kurku ning pumbatakse toitu täis. Sundsöötmise tagajärjel ülerasvunud lindude maks paisub ega suuda korralikult töötada. Paljud haned ja pardid surevad enneaegselt.

Sundsöödetud lindudel on patoloogiliselt suurenenud ja füsioloogiliselt kahjustunud maks ning palju tervisehädasid. Sundsöödetud lindude suremus on keskmiselt 20 korda suurem kui tavalises linnuliha tootvas farmis.

Nähtamatud Loomad peab läbirääkimisi Eesti restoranide ja jaekettidega, et foie gras'ga kauplemine lõppeks Eestis ja selline lindude julm kohtlemine ei jätkuks. Sinu allkiri aitab toidufirmadele märku anda, et tarbijad ei toeta loomapiinamist ja seista sadade tuhandete lindude eest, keda üle maailma foie gras' jaoks kasvatatakse.

Et lõpetada rasvamaksapasteedi müük Eestis, on võimalik anda allkiri siin: https://foiegras.nahtamatudloomad.ee/